Unatkozni nem csak a gyerekek szoktak. A felnőttek is. Amikor már másfél órája várunk egy röntgenre és kevés az inger. Netán az okmányirodában várakozunk, szorongatva a sorszámunkat a kezünkben.

Ha tippelnie kellene, menyi idő után veszi elő a telefonját, mit mondana? Egy új kutatás szerint nem percekről beszélünk. De vajon mi köze van ennek ahhoz, hogy jól megy-e Önnek a business vagy sem?

44 másodperc.

Nem több. Eddig bírjuk átlagosan a telefonunk nélkül, ha unatkozunk - állítja  a Würzburgi- és a Nottingham-Trenti Egyetem közös kísérlete .

A kísérlet során különböző nemű embereket várakoztattak egy teremben. Átlagosan csak 44 másodpercig bírták ki okostelefonjaik nélkül.

Vajon tisztában voltak a valós viselkedésükkel?

10 perc után feltették a kérdést, hogy mit gondolnak, mennyi idő után nyúltak telefonjaik után? A legtöbben 2-3 percet mondtak.

A kísérlet is igazolta, hogy az okoseszközökhöz való kötődés sokkal meghatározóbb, mint gondolnánk. Ma az azonnali információs és kommunikációs lehetőségek világát éljük. 

Mi köze a 44 másodpercnek az Ön honlapjához?

Ma mindenki az azonnali megoldásokat keresi. Nem ablakost keresnek, hanem szeretnék tudni, mitől nyikorog az ablakuk.  

A megoldást pedig legtöbbször a mikromomentumokban keresik. Azokban a rövid időszakokban, amikor lehetőségük van rákeresni egy-egy dologra a telefonjukon.

Amikor épp dugóban ülnek vagy a rendelőben várakoznak.

Ma már mindent okostelefonról intézünk. Azzal kelünk és azzal fekszünk. Nem érnek rá irreleváns, időnket rabló információkra.Türelmetlenek vagyunk.

Eszköztől függetlenül gyorsan megkapható, felhasználóbarát válaszokra vágyunk. Így van ezzel az Ön célcsoportja, potenciális ügyfélköre is.

Weboldalának is ezt a színvonalat kell hoznia, minden másodpercben. Gyors betöltődésű mobilbarát honlappal, felhasználóbarát és hasznos, minőségi tartalmakkal.

Miért fontos ez? A fogyasztókat ott kell elérni, ahol vannak: mobilon.
Innováció nélkül nincs fejlődés, nincs előrehaladás, nincs versenyképesség, tehát nincs haszon sem.

Az Ön weboldala vajon megfelel a kor követelményeinek? Rendelkezik azzal a bizonyos WOW faktorral, mely weboldala nélkülözhetetlen és haszontermelő eleme? Tudjon meg róla többet>>