Ön milyen weboldallal jár a legjobban, ha a legkomfortosabb használattal, a legbiztonságosabb és maximális haszonnal bíró megoldásra vágyik? A kérdés nem jelentéktelen.

Hiszen gondoljon csak bele, hogy az Ön webáruháza mennyi potenciális vásárlótól esne el, ha átmenetileg nem lenne használható egy adott böngészővel? 

Ha egy funkció nem működőképes 100 %-osan egy adott böngészőből, az akár komoly pénzügyi károkat is okozhat egy weboldal-tulajdonosnak. Akár Önnek is.

Böngésző-kompatibilitási problémákkal pedig bármikor számolhat. Hiszen a böngészők folyamatosan frissülnek.

A böngészők komolyabb verzióváltásaik után pedig nehézséget okozhat szakértői háttér nélkül gondoskodni arról, hogy meglévő weboldala az új verzióhoz igazodjon. Az egyedi készítésű weboldalak esetében ez akár órák alatt megtörténhet egy megbízható supporttal rendelkező cég révén.

Ingyenes CMS rendszerek esetében azonban jóval több időbe is telhet.

Ön mégis ingyenes rendszerekben gondolkodik. Hiszen manapság igen népszerűek.
Vajon milyen tévhitek vannak még, amik miatt ingyenes rendszerekben gondolkodik és egy hatékony weboldaltól esik el?

A legnagyobb tévhit, ami miatt Ön is az ingyenes CMS rendszerekben gondolkodik

Az ingyenes és jól ismert CMS rendszerekhez (Wordpress, Joomla, Drupal) nem lesz szakemberre szüksége - véli Ön.Hiszen programozói tudás nélkül is használhatóak. Egyedi fejlesztésű honlapok esetében viszont ki lesz szolgáltatva a holnapkészítő cég számára.

Nézzük ezt a felvetést egy kicsit más szemszögből.

Az ingyenes CMS rendszerekkel működő honlapokat sem tudja bárki elkészíteni. Ehhez is szakemberre lesz szüksége. És ő sem ingyen dolgozik. Habár olcsóbb végösszeggel számolhat a munkát tekintve - első blikkre-, a járulékos összegek a következő években fognak majd megmutatkozni. Miért is?

Az ingyenes tartalomkezelő rendszerek forráskódja könnyedén hozzáférhető bárki számára, ez pedig biztonsági problémákat vet fel. Egy kevésbé ügyes webes pedig nem feltétlenül tudja kiszűrni a legrafináltabb hackertámadásokat. Ha pedig a weboldalkészítés után nem áll már rendelkezésére, Önnek esélye sincs mindezek orvoslására.

Mint, ahogy a böngészők komolyabb verzióváltásaik után az új verzióhoz való igazodás is gyorsabban kivitelezhető egy fejlesztő cég által.

Ön is tart attól, hogy az egyedi CMS-rendszerben felépített honlap sohasem lesz a saját tulajdona? A fejlesztéséhez pedig minden esetben az adott cég közreműködésére lesz szüksége?

Ingyenes CMS-rendszerek kapcsán sem zárható ki a közreműködés.

Létrehozhat Ön egy cikket egy Joomla alapú honlapon, ám az nem fog megjelenni rajta. Csak abban az esetben, ha létrehoz hozzá egy menüpontot is, valamint egy modult, amely megjeleníti ez utóbbit.

De akár a kiegészítők telepítése, frissítése, vagy honlapjának más tárhelyre történő költöztetése is rémálommá válhat. A webmesterek tudása is nagyban befolyásolja a kivitelezés sikerességét.

Így a hosszú kísérletezgetés végeredménye lehet az, hogy a holnapkészítő cég segítségéért folyamodik, és felkéri őket a honlap kezelésre.

A menüpontok, a cikkek, a kategóriák, és egyéb funkciók összerakása nagyban befolyásolja a honlapon történő navigációt.

Miközben, ha egy kézbe csoportosul minden projekt, fejlesztés és orvosolandó probléma a honlapja révén, akkor Önnek ez biztonságot és kényelmes megoldást jelenthet.

Ön azzal foglalkozhat, amivel valóban szükséges: a cége irányításával.
A honlapjának menedzselését pedig egy hozzáértő csapat végzi el.

Mindemellett az egyedi fejlesztésű honlapok esetében is lehetősége nyílik arra, hogy egy saját belső rendszerrel (admin felülettel) rendelkező honlapot birtokoljon. Akár Ön is kényelmesen hozzáadhat új menüpontokat, új tartalmakat.

Az oldal bármely tartalmi aspektusa könnyedén szerkeszthető!

Az Önnek kifejlesztett honlap (egyedi CMS révén) a vállalata üzleti logikájára fog épülni. A zárt forráskódú, egyedileg fejlesztett CMS rendszerrel pedig egy biztonságosabb weboldalt tudhat magáénak. Mi az igényeknek megfelelőn egyedi modulokat, PHP fejlesztésű intenzív alkalmazásokat készítünk. Nem használunk keretrendszereket, egyedi PHP-vel dolgozunk.

 Biztonságos, szerkeszthető, fejleszthető, komplex szolgáltatási csomagokkal egybekötött honlapra van szüksége? Keressen minket még ma, ha Önnek is fontos az adatbiztonság, a megbízható és mindig elérhető support, és a nyomon követhető folyamatok egy honlap esetében.