babycontrol.hu - Budapest

babycontrol.hu – Több egy portálnál, informatív szakértő is a neten
 

Nemcsak egy honlap létrehozása volt a feladatunk, de a hitelesség felépítése is.
A honlap minden elemében fontos információt tartalmaz, a szakértőistátusz-építés érdekében.

Baby Control - A szülők titkos rettegését csökkenti az Interneten is

A Baby Control Digital légzésfigyelő készülék magyar szellemi termék, fejlesztése és gyártása helyben történik. A Heim Pál Gyermekkórház ajánlásával. Már több mint egy évtizedes együttműködést tudhat be Magyarország legnagyobb gyermekkórházával.

A Baby Control Digital légzésfigyelő a kiságyban folyamatosan figyeli a baba minden mozgását, ezzel együtt a légzését. Majd az összegyűjtött információt továbbítja a központi egységnek, amely kiértékeli azt. A működése során több fázisban valósulhat meg a szülők riasztása.

A gyártó kiemelkedően hosszú, 5 év garanciát biztosít a légzésfigyelő készülékekre, melyek megfelelnek a magyar és Eu-s forgalmazási, engedélyezési feltételeknek, szemben sok más hasonló importtermékkel.

A készülék gyártója csapatunkat választotta a portál felhasználói élmény és design tervezési feladataira, valamint a fejlesztési feladatok megvalósítására.

A légzésfigyelő készülékek a család nyugalmát szolgálják.
Ám nemcsak a termékek, de annak értékesítési, és tájékoztatási felülete: a honlapja is.

A weboldal célja: temesse az árkot a vásárló és az egészségügy között

Minden leendő anyában felmerül a kérdés: vegyen-e légzésfigyelőt? Tanácstalanok a működésüket, használatukat illetően. A kérdéskörbe bevonják az apát is, így ezután már ketten lesznek tanácstalanok (miután az apának el lett magyarázva, mi az a légzésfigyelő).

A fejlesztés követelménye éppen ezért az volt, hogy a portálnak nemcsak az értékesítést kell szolgálnia, hanem az érdeklődés felkeltésén túl szinte minden – a termékkel közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódó témára - felmerülő kérdésre választ kell adnia a szülőknek, leendő szülőknek.

Azt, hogy miként kell használni a légzésfigyelő készüléket az újszülötteknél, hogyan kell beállítani, vagy hová lehet fordulni segítségért bármely kérdés kapcsán; kevesen tudják igazán.

A honlap ebben segít a felhasználóknak.

A szülők nemcsak a termékről szeretnének többet megtudni; de annak működéséről, és bevizsgált, megbízható mivoltáról is. A honlap minden megoldása, kialakítása, tartalmi eleme ezt a célt szolgálja.

A honlap felépítésének megvalósulása - a szállított portál

Az ergonómiai tervezést egy problémaközpontú felvetésekre és vásárló-edukációra fókuszáló tartalmi tervezés előzte meg.

Minden olyan anyag felhasználása szóba került, ami segíti a szakértői státusz építését, és a vásárló tájékoztatását.

Így számos letölthető videó, anyag, pdf, használati útmutató, videó érhető el a honlapon. Valamint a megbízhatóság és hitelesség építése érdekében megfelelőségi nyilatkozatot, engedélyeket, orvosi tájékoztatókat, tanúsítványokat, szakvéleményeket tettünk könnyedén elérhetővé, illetve letölthetővé.

Egy kattintásra elérhető és egyben le is tölthető alkalmazás formájában a Baby Control Bluetooth alkalmazása is.

Mindenképpen olyan weboldaltervezetre volt szükségünk, ami lehetővé teszi új tartalmak könnyű szerkesztését és magában hordozza a tartalmi felépítés problémamentes átalakításának lehetőségét is. 

Fejlesztésről

A weboldal mobilbarát megjelenésben készült el.  Optimális vizuális élményt biztosít bármilyen eszközön: okos telefonon, Pc-n, táblagépen, laptopon. Bárhol, bármikor fogyasztható és elérhető.

Backend-fejlesztésünk során mindazt megvalósítottuk, amit a projekt tervezési szakaszában elképzeltünk és a frontend fejlesztés számára megjelenítésre előkészítettünk.

Frontend fejlesztés során az a fejlesztés valósult meg, amivel a felhasználó érintkezik.

Valamennyi böngészőn azonos megjelenést biztosító, keresőoptimalizált megjelenést készítettünk, áttekinthető frontend-kóddal. Frontend fejlesztésünk során PHP alapon, HTML5 / CSS3 alapokon dolgoztunk.

A felhasználói élményt szándékosan egy letisztult irányba toltuk el.

Könnyen használható kiajánló felületekkel, termékajánlókkal, konzekvens navigációval. (Már a hajtás feletti résznél is közvetlenül.) A designtervezés során fontos szempont volt, hogy a termékek megjelenítésénél is csökkentsük a site betöltődési idejét.

Törekedtünk az egyes termékoldalak SEO szempontú kialakítására, például keresőbarát URL-ek és oldalszintű meta adatok alkalmazásával.

A honlap pontos, és részletes tájékoztatási forrása lett a Baby Control légzésfigyelőknek, és a bölcsőhalált kiváltó okoknak. Szakértőként lép fel a neten.

Minden felületen a biztonságérzet megvalósítását ötvözi a légzésfigyelővel, annak működésével és a bölcsőhalállal kapcsolatos különböző jellemzők, tudnivalók, és hasznos információk ismertetésével.

 

A mi vagyonunk a tudás, a mi tudásunk az Ön vagyona!