blacktimehiphop.com - Budapest

Blacktimehiphop.com – Ahol a lazaság profizmussal párosul
 
Mi a legfontosabb egy tánciskola honlapján?
A közösség erejének vizuális megjelenése.
 
A Black Time hip-hop Tánciskola oktatói és vezetői arra törekszenek, hogy a tánc oktatásán túlmenően egy jó közösségbe kovácsolják a hip-hop tánc rajongóit. Év közben a közös zártkörű bulik, mozilátogatások, kirándulások, fellépések, versenyek, valamint exclusive workshopok; nyáron pedig az évzárók és a táborok teszik minden Black Time tánciskola növendéknek emlékezetessé a táncot. A tánciskola nyári tánctáboraiban a jó hangulat és a fejlődés garantált.
 
Sőt ennél jóval többet adnak. Egy életérzést. Budapest számos kerületében és több agglomerációs településen tartott táncoktatásaikon az őszintésség, a fiatalos és laza stílus, és a jó hangulat jelenik meg óráról órára. Mi ezt a közösséget és fiatalos lazaságot kívántuk „megjeleníteni” a weboldal tervezése során.

Projekt célkitűzése: így járultunk hozzá az üzenet átadásához

A projekt célkitűzése az volt, hogy olyan weboldalt alkossunk, amely átadja a könnyed lazaság, a közösséghez-tartozás életérzését; ugyanakkor sok információt praktikus és átlátható módon tegyen elérhetővé, valamint illeszkedjen a táncórák, és különböző táncszolgáltatások értékesítési folyamatába.

A fejlesztés során kiemelten kezeltük

A tánciskola weboldalának készítésénél és tervezésnél figyelembe kellett vennünk a többnyire fiatalokból álló célcsoport habitusát, ízlését és keresési szokásait is. Így mindenképpen egy modern fiatalos és könnyen átlátható weboldalt szerettünk volna készíteni. Olyan weboldalt, mely természetesen bárhol, bármikor navigálható, fogyasztható és elérhető. Méghozzá bármely eszközön és formában. Azaz felhasználóbarát. A weboldal optimális vizuális élményt biztosít bármilyen eszközön: okos telefonon, Pc-n, táblagépen, laptopon. Ismerjük az okoseszközre jellemző felhasználói viselkedést, és ebből kifolyólag tervezés és fejlesztés sajátosságait is.

Fejlesztés elvárásai

A weboldal hangsúlyt fektet az érdeklődés felkeltésére, ismeretterjesztésre, a választást segítő fontos információk tálalására. Az élmények vizuális és tartalmi átadására. A weboldal célkitűzése, hogy a potenciális tánctanulókkal megismertesse a Black Time Hip-Hop Tánciskola márkáját és a „termékelőnyöket”, azaz a táncórák egyedi élményét. Azt, hogy az egyén egyáltalán vágyat érezzen egy bizonyos táncórán való részvételre, az az első benyomástól és a weboldal hangulatától, tartalmától függ.
 
Így a weboldal helyes felépítésének megtervezése igen komoly felelősséggel járt. Fontos elvárás volt az oldallal szemben, hogy gyakran frissülő képi világa minél nagyobb vizuális élményt nyújtson a látogatónak. Mint minden projektünknél, így itt is a webes megjelenés kialakítása minden oldaltípusra és layout állapotra kiterjedő ergonómiai tervezéssel kezdődött. Azaz drótváz terveken keresztül kikísérleteztük a legoptimálisabb felhasználói élményt.
 
 
 

A mi vagyonunk a tudás, a mi tudásunk az Ön vagyona!