Tökéletesen a vásárlók igényeire szabva

Egy üzleti vállalkozás életében egy professzionális módon elkészített weboldal megléte már nem lehetőség, hanem elvárás. Az információs sztráda egyre szélesebb, egyre többen törnek utat rajta, a verseny mind inkább élesebb, aki a mainstream-mel akar haladni, az megjelenik az interneten.

A weboldalkészítés külön, szakspecifikus tudományággá nőtte ki magát, tudorai komoly szakemberek. A netizenek, azaz az internet-polgárok világában ugyanúgy elvárás a minőség, mint a hagyományosan vett üzleti életben. Egy induló vagy akár egy már bejáratott vállalkozás megjelenése az interneten csak egy megfelelő, versenyképes weboldal elkészítése után lehetséges, hiszen maga a weboldal képviseli majd a cég brandjét, a vállalkozás imázsát, ez lesz az alfa, a kiindulópont.

Amennyiben a weboldalkészítést professzionális szakemberek tudására bízza, úgy ez lehet a vállalkozás omegája is, a végpont, ahová az ügyfél mindig visszatér. Cégünk ebben a szegmensben tudja segíteni az Ön és vállalkozásának biztos pozíciófogását az interneten: hétpróbás weboldalkészítő szakemberek dolgoznak a kötelékünkben, referencialistájuk a bizonyíték arra, hogy a rájuk bízott weboldal elkészítése garantált minőségen megy majd végbe.

Önben is felmerültek az alábbi kérdések?

Én is tudom majd szerkeszteni a weboldalamat?

Természetesen! Minden általunk készített weboldalunkat egy saját belső rendszerrel (admin felülettel) látunk el, amivel Ön kényelmesen hozzá adhat új menüpontot, szerkesztheti a már meglévő menüpontjait vagy akár törölheti a felesé vált akciókat és tartalmakat. Lényegében az oldal bármely tartalmi aspektusát könnyedén szerkesztheti, ide értve természetesen a fényképeket vagy akár slideshowban található képek cseréjét is.

Mennyibe kerül az oldal karbantartása?

Jó hírünk van! Minden általunk készítétt weboldalunkat 12 hónap díjmentesen karbantartással adunk át! Mi történik, ha letelik a 12 hónap? Mivel minden megrendelésünk egyedi így a karbantartás költsége így egyedileg változik a 0 Ft -tól a 15.000 Ft - ig / év

Milyen további költégekkel kell számolnom új weboldal készítésénél?

Az alap csomag összeállításánál törekedtünk arra, hogy akár a nulláról való indulás esetén se érje semmilyen plusz költség új weboldalának elkészítésénél. A domain név regisztrációt 2 évig (pl.: www.weboldalam.hu) a tárhely szoláltatást 1 évig díjmentesen adjuk a weboldal mellé!

Mi történik, ha lejár az ingyenes domain regisztráció és a tárhely?

Amennyiben elégedett a szolgáltatással úgy a továbbiakban is nálunk tárolhatja weboldalát ennek azonban évente tárhely költsége van. Mi viszonteladóként csak tovább számlázzuk. Átlag weboldalaknál ez kb 10-15.000 Ft + ÁFA / év. A 2 éves .hu domain regisztráció kb 3-3.500 Ft + ÁFA

Természetesen, ha másik tárhelyszolgáltatóra szeretne váltani úgy a költöztetést díjmentesen elintézzük Önnek!