Miért pont az IVECO alkatrész?

IVECO alkatrész1_3

Amit az IVECO alkatrészekről tudni érdemes

Az IVECO alkatrészek talán még sokak számára nem lehetnek túl ismerősek, pedig ez az a cég, amely a jövő felé haladva, egyre jobban oda tud figyelni a környezetre. Az átalakulás kicsitben kezdődik, éppen ezért az IVECO nem csak kész teherautókat gyárt, hanem alkatrészekkel és üzemanyagok kidolgozásával is foglalkozik, melyek közelebb visznek bennünket egy szebb jövőhöz, ahol biztonságosan tudunk közlekedni, a környezetünket a lehető legkisebb mértékben szennyezve ezzel. 

Az IVECO alkatrészek fontossága a piacon 

Az IVECO alkatrészek minden szempontból hiánypótló jelentőséggel bírnak a piacon, használatukkal környezetbarát és kedvező árú  közlekedésben lehet részünk, amely már önmagában is megújítja, amit eddig a szállításról gondoltunk. Ez azonban nem az alkatrészeknél kezdődött. Az IVECO évek, sőt évtizedek óta azt tartja szem előtt, hogy minél kevesebb negatív következménnyel tudjunk kényelmesen közlekedni és szállítani. A tevékenységük kiterjed teljes járművekre, teherautókra, alkatrészekre, amelyek egyre több, egyébként átlagos modellt tesznek egyre környezetkímélőbbé. Emellett a lehető legjobb üzemanyagok kidolgozására törekednek. Járműveik és alkatrészeik segítségével egy biztonságosabb hellyé szeretnék tenni a világot. A járművek üzemanyagfogyasztása és karbantartásának költségei az átlagoshoz képest közel 10%-kal alacsonyabb, tehát mindenképpen megéri ebből a szempontból is az IVECO járművek választása. A furgonok karbantartása már csak a cég fejlett adatdiagnosztikai szolgáltatása miatt is kevésbé költséges és sokkal biztonságosabban tudunk a járművekkel közlekedni ezek segítségével. A cég gyakorlatilag elemezi a karbantartások alapján az IVECO alkatrészek tartósságát, és hogyha statisztikailag valamely alkatrész a veszélyes zónába kerül, akkor erről értesíti a korábbi vásárlókat. Mind ezeket a híreket egy külön fórumon el is tudjuk olvasni. 

IVECO alkatrész1_1

 Az IVECO alkatrészekkel csak jól járhatunk

Az IVECO alkatrész nagy segítséget jelenthet az embernek a mindennapok során, hogyha egy zöldebb és nagyobb teljesítményű, mégis költséghatékony megoldást szeretne. Az IVECO alkatrészhez hozzájutni igen egyszerű a már korábbi vásárlók számára, a cég folyamatos kapcsolatban áll a felhasználóival, akik való idejű adatokhoz juthatnak hozzá az alkatrészek állapotának tekintetében. A szolgáltatások emellett személyre szabható módon működnek, amelyek fejleszthetők, tehát mindenki a számára megfelelő módon működnek ezáltal. És persze ott van még a portál is, amit már említettem, ahol minden fontos információt és elemzési eredményt könnyedén meg tud találni az ember. Az IVECO alkatrészek és járművek kihasználását elősegítik a cég flottakezelési megoldásai, amelyek elősegítik az eredményesebb flottakihasználást, vezeti viselkedést elemeznek és több fontos információt kielemezve vannak az ember segítségére.  További információkat az alábbi linkre kattintva lehet elérni: https://etv-truck.hu/products/iveco-new-daily-van/

IVECO alkatrész a gyakorlatban

Teherautók, furgonok használatára az élet számos területén szükség van, melyekre tökéletes megoldást kínál a cég. Egy ilyen nagy és költséges jármű esetében a felhasználó minél jobb eredményeket vár el, nem is véletlenül. Egy ideig ugyanis jobban megéri az ilyen nagyobb járművek bérlése, olyankor a karbantartás és a vásárlás összege, sőt a kötelező vizsgáztatások sem terhelik az ember vállát. Ugyanakkor, egy bizonyos kihasználtság után már felesleges lenne a bérlést választani, hiszen a napi többezer forintos kölcsönzési díj a profitból vesz el, ami heti egyszer vagy kétszer még érthető is, azonban nagyobb kihasználtság esetében a bérleti díj is csak nagyobb lesz, és jobban jár az ember, hogyha befektet egy saját céges nagyobb járműbe, aminek segítségével akármikor tud szállítani, nem kell a kölcsönző céghez elutazni állandóan, és ha arról van szó, később még mindig lehet értékesíteni. Hogyha azonban egy ilyen nagyobb beruházásba fog az ember, akkor mindenképpen jó döntés lehet, hogyha az ember egy minőségi járművet választ. Az IVECO cégénél azonban nem csak a járművek kiváló minőségűek és nem csak fogyasztásuk és karbantartásuk tekintetében költséghatékonyabbak a legtöbb hasonló járműnél, de maga a cég szolgáltatáshálózata is egyedi az országban. 

IVECO alkatrész1_2

Az IVECO alkatrészekről tudni érdemes

Az IVECO alkatrész-ellátása is remek, amit a legtöbb helyi cég nem mondhat el magáról. Általában ez alapján is érdemes választani a járművek közül, hiszen egy idő után az alkatrészek cserére fognak szorulni. Azonban nehéz az egyes alkatrészeket beszerezni, hogyha gyártó-specifikusak, tehát méretezésük vagy kialakításuk részben eltér a többitől. Minél újabb és kevésbé elterjedt egy ilyen gyártó, az alkatrészek cseréje és javítása is annál nehezebb lesz. A szerelőknek nem lesz benne tapasztalata, és sokszor külföldről kell rendelnie az embernek, amely nem csak drága, de időigényes is. Az ilyen kellemetlenségektől az IVECO alkatrészek esetében egyáltalán nem kell tartanunk, szervizük felkészült az alkatrészek javítására és cseréjére akármelyik pillanatban, és a külföldi rendelés árjaitól sem kell tartanunk, hiszen egy helyi cégről van szó. Én összességében mindenképpen tudom ajánlani az IVECO szolgáltatásait, ha innen vásárolunk nagyobb járművet, teherautót, biztosan nem fogjuk megbánni a döntésünket, jó kezekben leszünk a vásárlás után is.